Valentine ❤️

Valentine ❤️

Valentinsdagen, som feires onsdag 14. februar, er en dag dedikert til kjærlighet og romantikk. Tradisjonen går tilbake til helgenen St. Valentin, men feiringen slik vi kjenner den i dag, har røtter i romantisk litteratur fra 14. og 15. århundre.

I Norge har Valentinsdagen blitt adoptert som en dag der par utveksler kjærlighetsgaver og uttrykker følelser for hverandre. Det er ikke en offisiell høytid, men mange ser på det som en anledning til å vise ekstra oppmerksomhet og omsorg for sine kjære. Feiringen inkluderer ofte utveksling av kort, blomster og gaver.
Feir kjærlighetens dag med våre vakre blomsterarrangementer! Vårt utvalg av romantiske buketter, fra røde roser til delikate tulipaner, er skapt for å formidle kjærlighetens språk. Gi en tidløs gave og la våre blomster uttrykke følelsene dine.
Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20