Spiselige blomster 🌺

Spiselige blomster 🌺

Mange blomster er spiselige og kan tilføre en unik smak og pynt til matretter.

- Spiselige blomster bruker mest som pynt, men noen ønsker også å bruke spiselige blomster for å tilsette ekstra smak i ulike matretter. Det være seg supper, salater, kaker, sauser. 

Unngå blomster som har blitt behandlet med kjemikalier eller vokst i områder som kan være forurenset. Hvis du er usikker, bør du kontakte en ekspert i botanikk eller matlaging med spiselige blomster. Det er alltid viktig å utøve forsiktighet for å sikre en trygg kulinarisk opplevelse. 

 

Spiselige fioler/Stemorsblomst: Med sine delikate blomster og milde smak, er fioler et yndet valg for dekorasjon i salater eller desserter.

Ringblomster: Disse lyse oransje blomstene legger ikke bare til farge, men har også en lett pepperaktig smak som passer godt i salater eller som pynt.

Nellikblomster: Med en krydret smak kan nellikblomster brukes i ulike retter og tilføre en eksotisk touch.

Kornblomster: De intense blå blomstene av kornblomster kan brukes som dekorasjon i desserter eller til å lage fargerike isbiter.

Roseblomster: Roseblomster gir ikke bare en vakker visuell effekt, men de kan også brukes i matlaging, fra salater til desserter.

 

Tilbake til inspirasjon

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20