Blomster til morsdag 🌺

Blomster til morsdag 🌺

Overrask og gled din kjære mor med vakre blomster på morsdagen!

Våre friske og fargerike roser symboliserer kjærlighet, tulipaner bringer glede, mens elegante liljer uttrykker respekt.

Men hvorfor feirer vi morsdag?

Morsdag feires for å hedre og sette pris på mødrene og deres betydning i familiene. Det er en anledning til å vise takknemlighet og kjærlighet for alt det harde arbeidet og omsorgen mødrene gir. Dagen varierer i dato fra land til land, men hovedformålet er å anerkjenne mødrenes rolle og påskjønne deres bidrag.

I år faller morsdag på søndag 11 februar. 

Feir kjærligheten og omsorgen til alle fantastiske mødre! På morsdagen ønsker vi å hjelpe deg med å uttrykke takknemlighet. Utforsk vårt utvalg av vakre blomsterarrangementer – den perfekte måten å si "Takk, kjære mor" på.

 Gi en bukett som matcher hennes personlighet, og la blomstene formidle dine følelser på en unik måte. Med vårt utvalg av nøye utvalgte blomster, kan du skape et minneverdig øyeblikk for din mor på denne spesielle dagen. Bestill nå og la kjærligheten blomstre!

Gjør dagen spesiell med blomster fra hjertet.

 

Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20