Lavendel Blomster

Lavendel Blomster

Lavendel Blomster er stolt til stede med to praktiske butikker - en på City Lade og en på Ranheim i Trondheim.

Høsten 2013 åpnet vi dørene for første gang på Lavendel blomster på Ranheim, rett før jul i 2022 åpnet vi butikk nummer to på City Lade. 

Våre to sjarmerende blomsterbutikker er fylt med et fargerikt utvalg av friske blomster og elegante arrangementer. Vårt dedikerte team på ti ansatte er lidenskapelige blomsterentusiaster som jobber sammen for å skape vakre buketter og gi personlig service til våre kunder. Vi er stolte av å spre glede og skjønnhet gjennom blomster i lokalsamfunnet vårt.

 Vi er dedikert til å skape vakre blomsterarrangementer for alle anledninger. Enten det er et bryllup, en begravelse eller en vanlig hverdag, er vårt erfarne team klare til å hjelpe deg med å uttrykke følelser gjennom blomster.

 

Utforsk vårt utvalg av ferske blomster, tilpassede buketter og pålitelig blomsterleveringstjeneste i hele Trondheim, Malvik, Melhus og kan sende i hele Norge og resten av verden. La oss hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk med blomster, enten du ønsker å besøke oss personlig eller foretrekker levering til dørstokken

 I vårt samarbeid med Berg Begravelsesbyrå ønsker vår blomsterbutikk å bringe en trøst og skjønnhet til de som sørger. Med delikate buketter og kranser, skaper vi blomsterarrangementer som ikke bare hedrer den avdøde, men også gir en varm støtte til de som er igjen.

Våre erfarne blomsterdesignere forstår viktigheten av å formidle følelser gjennom blomster. Hvert arrangement er nøye sammensatt for å uttrykke medfølelse, kjærlighet og respekt. Fra myke pastellfarger til klassisk hvitt, tilpasser vi hvert blomsterstykke for å matche den unike livshistorien til den avdøde.
Vi tilbyr en enkel og respektfull bestillingsprosess for å lette byrden for våre kunder. Våre blomsterleveranser er punktlige og omsorgsfullt utført, og vi jobber tett med begravelsesbyrået for å sikre sømløs levering.
La oss hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk med blomster, til alle livets anledninger,  enten du ønsker å besøke oss personlig eller foretrekker levering til dørstokken
Varmt Velkommen innom oss♡ 
Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20