Lag julebordet blomstrende fint

Lag julebordet blomstrende fint

Å pynte julebordet med blomster er en fantastisk måte å skape en varm og innbydende atmosfære for dine gjester. Blomster kan legge til en touch av farge, friskhet og eleganse til din juledekor, og det finnes utallige måter å integrere dem på. Her er noen enkle tips for å lage et vakkert julebord med blomster.


Velg passende blomster: Start med å velge blomster som passer til juletemaet. Julestjerner, roser, nelliker, amaryllis og grønt er flotte valg. Velg for eksempel røde, hvite, grønne og gullfargede blomster for en ekstra festlig touch.


Lag en sentral borddekorasjon: Et vakkert midtstykke med blomster kan være et blikkfang på bordet ditt. Du kan bruke en julekrans som base og legge blomster rundt den, eller du kan plassere blomster i en vakker vase eller en lav skål. Legg til noen grønne kvister og julekuler for ekstra effekt.


Blomster i serviettringene: En søt måte å inkludere blomster på hvert sted er å plassere en liten blomst eller en blomsterklynge i serviettringene. Dette vil legge til en fin detalj til hvert sted på bordet.


Blomsterløper: Lag en blomsterløper langs midten av bordet ved å plassere en rekke blomster i en linje. Dette skaper en vakker visuell effekt og kan være en flott erstatning for tradisjonelle løpere.


Enkelhet er nøkkelen: Husk at det ikke alltid trenger å være overdådig. Noen ganger kan enkle blomsteroppsatser i små vaser eller glass tatt rett fra hagen skape den perfekte rustikke julestemningen.


Tilpass til fargene i rommet: Tenk på fargene i rommet der du skal ha julemiddagen. Velg blomster som harmonerer med interiøret og skaper en helhetlig og harmonisk stemning.


Grønt og fyldig: Ikke glem å inkludere grønt som granbar, misteltein og eføy i blomsteroppsatsen din. Disse gir et ekstra julepreg og en fin kontrast til blomstene.


Personlig preg: Legg til personlige elementer som julepynt, bånd eller bilder i blomsterdekorasjonen for å gjøre den enda mer unik og meningsfull.


Ha det gøy: Det viktigste er å ha det gøy mens du pynter julebordet med blomster. La din kreativitet blomstre og nyt prosessen med å skape et vakkert og minneverdig julebord for deg og dine gjester.

   Tilbake til inspirasjon

   Våre anbefalinger

   Lavendel blomster

   Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

   City Lade: 48 90 00 40
   Ranheim: 95 55 44 20