Piece of cake Trondheim

Piece of cake Trondheim

Oppdag en verden av sødme og skjønnhet med delikate kaker, kunstnerisk pyntet med ferske blomster.

Vår egen blomsterdesigner Cristina Matei er ikke bare dyktig med blomster, hun er også en utrolig dyktig kakebaker som legger sjelen sin i hver kakebestilling hun får.

Hun står bak bedriften Piece of cake Trondheim og står klar til å hjelpe dere med de flotteste kaker til enhver anledning.

Hver bit er en symfoni av smaker, der himmelsk mykhet møter naturlig friskhet. Cristinas kaker er ikke bare en fest for ganen, men også et visuelt mesterverk med blomsterarrangementer som vekker følelser av glede og eleganse. Gi deg selv eller dine kjære en uforglemmelig smaksopplevelse, og la blomsterkakene bli midtpunktet på en verdig feiring.

Velkommen innom oss for en prat med Cristina om kaker og kakedekorasjoner. Det kan lønne seg å avtale på forhånd slik at vi vet at Cristina er tilstede i en av våre butikker. 

https://pieceofcaketrondheim.no/

Tilbake til inspirasjon

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20