Bilde av fargerik høstkrans av blomster

Hvordan lage en høstkrans?

Å lage en høstkrans er en flott måte å dekorere hjemmet ditt på høsten. Her er en enkel guide for å lage din egen høstkrans.

 

Materialer du trenger

En kransbase - Dette kan være en enkel metallkrans, en halmkrans, eller en skumkrans som du kan dekke med blader og annet materiale.

Høstlige dekorasjoner - Blader, kvister, bær, kongler, gresskar, epler, solsikker, osv.

Blomsterbånd eller hyssing - Dette brukes til å feste dekorasjonene til kransen.
Lim, limbånd eller en limpistol - For å feste dekorasjonene på plass.
Saks - For å klippe blader og bånd etter behov.

 

  Trinn for å lage en høstkrans

  1. Forbered materialene: Plukk opp høstlige dekorasjoner som du ønsker å bruke i kransen. Dette kan inkludere blader i høstfarger, bær, kongler, og andre elementer som symboliserer høsten.
  2. Forbered kransen: Hvis du bruker en enkel kransbase som en metall- eller halmkrans, bør du sørge for at den er ren og fri for støv eller skitt. Hvis du bruker en skumkrans, kan du dekke den med blader eller annet materiale som gir den en naturlig utseende.
  3. Fest dekorasjonene: Bruk lim, limbånd eller en limpistol til å feste de høstlige dekorasjonene til kransen. Du kan arrangere elementene etter din egen smak, og det kan være fint å lage et jevnt fordelingsmønster eller plassere dem i en gruppe på en del av kransen.
  4. Legg til bånd: Hvis du vil, kan du legge til høstfarget bånd rundt kransen for en ekstra dekorativ touch. Dette båndet kan også brukes til å lage en opphengsreim hvis du vil henge kransen på en dør eller vegg.
  5. Heng opp kransen: Når du er ferdig med å lage kransen, kan du henge den opp på ønsket sted. Dette kan være på inngangsdøren, over peisen, eller hvor som helst du ønsker å legge til litt høstlig dekor.

    

   Husk at denne prosessen er veldig fleksibel, og du kan tilpasse den etter din egen smak og de materialene du har tilgjengelig. En høstkrans er en flott måte å bringe litt høststemning inn i hjemmet ditt og gi deg en kreativ og morsom dekorasjonsprosjekt for årstiden.

   Tilbake til inspirasjon

   Våre anbefalinger

   Lavendel blomster

   Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

   City Lade: 48 90 00 40
   Ranheim: 95 55 44 20