Gjør nyttårsbordet festklart med blomster

Gjør nyttårsbordet festklart med blomster

 Å pynte nyttårsbordet med blomster gir deg muligheten til å ønske det kommende året velkommen med friskhet, farge og skjønnhet. Her er noen tips for å skape en imponerende nyttårsborddekorasjon med blomster.

Glitrende farger: Velg blomster i nyttårsfarger som gull, sølv, hvitt, og svart for å få den ultimate feststemningen. Glitter og glansende elementer kan også legge til en ekstra festlig touch.


Midtpunkt: En overdådig midtstykke med blomster er en flott måte å sette tonen for nyttårsfesten. Bruk en høy vase eller en gullskimrende bolle som base og fyll den med blomster som roser, liljer eller glitterede grener.


Glitrende tilbehør: Legg til glitrende bånd, kuler og stjerner i blomsteroppsatsen for å forsterke nyttårsfølelsen. Du kan også bruke glasskuler og krystaller for ekstra eleganse.


Blomster i glass: Plasser små blomsteroppsatser i glassvaser langs bordet. Dette gir en subtil, men vakker effekt og gjør det lettere for gjestene å se hverandre over bordet.


Høyder og nivåer: Bruk blomster i forskjellige høyder for å skape visuell interesse. Høyere oppløftede blomsteroppsatser kan være ideelle som midtpunkt, mens lavere arrangementer gir gjestene en klar sikt over bordet.


Enkelhet er luksus: Noen ganger kan mindre være mer. Et enkelt, men elegant blomsterarrangement kan være like imponerende som en overdådig en, spesielt når det kombineres med vakre borddekorasjoner.


Tidsriktige blomster: Velg blomster som er i sesong og tilgjengelige på denne tiden av året for best kvalitet og holdbarhet. Nyttårsaften er en flott tid for amaryllis, tulipaner og glitrende orkideer.


Festlige serviettringer: Lag serviettringer med små blomsteroppsatser, grønt og bånd. Dette legger til en personlig touch og er en flott måte å markere gjesteplassene.


Lyse opp med lys: Integrer små lyslenker eller telys i blomsteroppsatsen for en belysningseffekt som gir en magisk stemning.

 

  Når du pynter nyttårsbordet med blomster, er det viktig å tenke på din personlige stil og den stemningen du ønsker å skape. Uansett om du går for overdådig luksus eller enkel eleganse, vil blomster definitivt legge til en uforglemmelig touch til ditt nyttårsbord.

  Tilbake til inspirasjon

  Lavendel blomster

  Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

  City Lade: 48 90 00 40
  Ranheim: 95 55 44 20