Ester & Erik kvalitetslys

Ester & Erik kvalitetslys

Vi er stolt samarbeidspartner med Ester & Erik.

- Ester & Erik er en dansk bedrift som spesialiserer seg på produksjon av elegante stearinlys. Grunnlagt av Ester og Erik Møller i 1987, er selskapet kjent for sin håndverksmessige tilnærming og bruk av høykvalitetsmaterialer. Deres stearinlys er ofte anerkjent for både design og brennetid. Ester & Erik har et rykte for å levere lys av høy kvalitet til hjem og arrangementer. 

Oppdag den fortryllende verden av Ester & Erik stearinlys – en perfekt harmoni mellom estetikk og atmosfære. Håndlagde lys, som skaper en eleganse til ethvert rom. Med en unik design og en lidenskap for kvalitet, er hvert lys et kunstverk i seg selv.

 

Berik dine blomsteropplevelser med disse sjarmerende lysene som gir en elegant glød og skaper en varm atmosfære. Enten du arrangerer en spesiell anledning eller ønsker å legge til et snev av luksus til ditt eget hjem, vil Ester & Erik stearinlys være prikken over i-en.

Velkommen innom våre fysiske butikker for å se nærmere på kvalitetslysene! 

Tilbake til inspirasjon

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20