Blomster til vårens selskapsbord

Blomster til vårens selskapsbord

Bring vårens friske atmosfære til ditt neste selskapsbord med vårt fantastiske utvalg av blomster.
Skap en magisk stemning med fargerike blomsterbuketter og elegante blomsterarrangementer. Fra delikate pasteller til livlige vårfarger, våre blomster er nøye plukket for å gjøre enhver anledning uforglemmelig.
Blomster på bordet er mer enn bare en dekorasjon – de er naturens egen gave som tilfører sjarm, eleganse og liv til enhver anledning. Med sin naturlige skjønnhet og duft skaper blomster en behagelig atmosfære, og dens fargerrike tilstedeværelse gir øyeblikkelig glede.
Enten det er en feiring, en romantisk middag eller en enkel sammenkomst, gir blomster et visuelt høydepunkt og symboliserer øyeblikkets skjønnhet.
På Lavendel blomster forstår vi kraften i blomster, og derfor tilbyr vi nøye utvalgte buketter som vil løfte ethvert bord og gjøre anledningen minneverdig. 
Velkommen innom oss for en hyggelig blomsterprat, slik at vi sammen finner ut hva som passer til deres stil og ønsker.
Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20