Blomster til Påske 💛

Blomster til Påske 💛

Våre florister har nøye sammensatt unike påskebuketter med levende farger og friske dufter.
Overrask dine kjære med vakre blomster som passer perfekt til påskefeiringen.
Vi tilbyr også elegante blomsterdekorasjoner og påskekranser for å gi ditt hjem et sjarmerende preg.
Å gi blomster i påsken er en tidløs tradisjon, og vi er her for å gjøre det enkelt for deg. Utforsk vårt utvalg av påskeblomster og finn den perfekte blomsterhilsenen for å spre glede og håp i denne tiden.
Påskeliljer
Påsken ville ikke være komplett uten påskeliljene. Disse gule skjønnhetene symboliserer ikke bare vårens ankomst, men også glede og håp. 
Tulipaner
Vår kolleksjon av tulipaner gir deg et fargesprakende utvalg som passer perfekt til påsken. Herlige gule,  levende rosa til rene hvite og dype lilla nyanser, disse blomstene er en feiring av mangfoldet våren bringer med seg.
Delikate Hyasinter
Deres behagelige duft og delikate blomster gir en sofistikert atmosfære, perfekt for påskebordet eller som en sjarmerende gave til noen spesielle.
Bestill dine påskeblomster hos oss og forvandle ditt hjem til en oase av farger og glede. Gi en gave som varer med våre friske, livlige blomster som feirer påsken på en minneverdig måte.
Tilbake til inspirasjon

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20