Blomster til konfirmasjon

Blomster til konfirmasjon

Skap uforglemmelige øyeblikk på konfirmasjonsdagen med delikate og vakre blomsterarrangementer.

Våre buketter og dekorasjoner er designet for å bringe en følelse av eleganse og festlighet til konfirmantens store dag.

Borddekorasjoner 

Plasser elegante borddekorasjoner som midtpunkter på hvert bord. Velg farger som matcher temaet eller konfirmantens personlige smak for å skape en gjennomtenkt og harmonisk atmosfære.

 

 

Blomsterbuketter

Her kan man man ha store eller små buketter i vaser. Om man ønsker det helt enkelt med kun noen få blomster i vasen er dette også veldig delikat. 

 

 Blomster på bordkort

Fest små blomster til bordkortene for en vakker detalj. Dette gir en ekstra følelse av omsorg og oppmerksomhet på detaljer.

 

Blomster i kakedekorasjonen

La blomster være en del av kakedekorasjonen. Friske blomster eller spiselige blomster legger til en vakker estetikk til konfirmasjonens hovedattraksjon.

Vår egen dyktige og dedikerte blomsterdesigner Cristina Matei driver også bedriften;

Piece of cake Trondheim

https://pieceofcaketrondheim.no/

Hun hjelper dere gjerne med konfirmasjonskaken til den store dagen.

 

 

Blomster i gaveinnpakning

Legg til et ekstra preg på gaver ved å inkludere små blomsterbuketter eller blomsterdekorasjoner på gaveinnpakningen. Dette gir en ekstra dose sjarm til gavene.

 

Vi hjelper dere gjerne med å komponere farger og blomster som harmoniserer med konfirmantens spesielle dag. La våre blomster være den røde tråden som gir atmosfære til festen. Velg blomster fra oss, og gi konfirmanten en minneverdig dag fylt med skjønnhet og glede.

Kom innom oss i god tid for en hyggelig prat om blomster til konfirmasjonsdagen. 

Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20