Blomster til bryllup

Blomster til bryllup

Velkommen til oss, der vi skaper magi med blomster for ditt drømmebryllup.

Blomster i et bryllup skaper en atmosfære av romantikk, skjønnhet og eleganse. De tilfører farge og liv til omgivelsene, gir en visuell appell og skaper et vakkert bakteppe for fotografier. Videre symboliserer blomster kjærlighet og fruktbarhet, og blomsterduften kan forsterke følelsene i seremonien. Gjennom nøye utvalgte blomsterarrangementer kan man tilpasse bryllupsdekoren for å gjenspeile paret sin unike stil og skape uforglemmelige øyeblikk for både brudepar og gjester.

La våre blomster bli den vakre rammen rundt ditt bryllup, og skap uforglemmelige øyeblikk med blomsterprakt fra hjertet.

 

Brudebuketten

Løft bryllupsdagen til nye høyder med en vakker brudebukett. Håndlaget med kjærlighet og nøye utvalgte blomster, gir den et hint av romantikk og eleganse.

Vårt utvalg av farger og blomster lar deg skreddersy buketten for å matche din unike stil. Gjør din vei ned kirkegulvet uforglemmelig med en vakker brudebukett laget av våre blomsterdesignere

Corsage

Med en corsage får brudgommen sjansen til å markere sitt eget øyeblikk og sette et minneverdig preg på dagen. Gi antrekket ditt den siste touchen med vår utsøkte corsage – fordi også brudgommen fortjener å skinne på bryllupsdagen.

Corsagen matcher som regel brudebuketten slik at det blir en rød tråd gjennom bryllupets blomsterkreasjoner.

Hodekrans

En hodekrans til bryllup er et delikat og romantisk tilbehør som legger en naturlig og bohemsk touch til brudens utseende. Men også til små brudepiker.Laget av blomster, bær eller andre dekorative elementer, symboliserer hodkransen ofte kjærlighet, friskhet og skjønnhet. Den kan tilpasses etter bryllupsfargene eller temaet. 

Borddekorasjon

Blomsterdekorasjoner tilfører en unik og uimotståelig skjønnhet til et bryllup. Ikke bare tilfører de farger og friskhet, men blomster har også symbolsk betydning. De representerer kjærlighet, renhet og vekst, og dermed skaper de en meningsfull atmosfære. Blomsterdekorasjoner på bordet gir også muligheten til å skape en rød tråd i bryllupets tema og fargevalg. Gjennom velduftende buketter og elegante arrangementer skaper blomster en minneverdig opplevelse for både brudepar og gjester, og de bidrar til å sette tonen for en følelsesladet og romantisk dag.

Borddekorasjoner lages i alle størrelser og fasonger, og våre blomsterdesignere hjelper dere gjerne med å finne type og utrykk som passer deres stil best.

Våre eksklusive blomsterarrangementer bringer en delikat og romantisk touch til den store dagen din. - Velkommen innom våre butikker for inspirasjon og en hyggelig blomsterprat. 

Blomstersmykke til forlover

Gjør forlovers øyeblikk uforglemmelig med våre håndlagde blomstersmykker–

Våre dyktige blomsterdesignere skaper delikate smykker med omhu og lidenskap. Hvert smykke er unikt og nøye håndlaget for å fange magien av blomster på en spesiell dag. 

Blomsterarmbåndet blir laget i samme stil som resten av bryllupets blomster, slik at det blir en harmonisk og rød tråd i blomsterarrangementene. 

Blomster i kakedekorasjonen

La blomster være en del av kakedekorasjonen. Friske blomster eller spiselige blomster legger til en vakker estetikk til bryllupets hovedattraksjon.

Vår egen dyktige og dedikerte blomsterdesigner Cristina Matei driver også bedriften:

Piece of cake Trondheim https://pieceofcaketrondheim.no/

Hver bit er en symfoni av smaker, der himmelsk mykhet møter naturlig friskhet. Cristinas kaker er ikke bare en fest for ganen, men også et visuelt mesterverk med blomsterarrangementer som vekker følelser av glede og eleganse. Gi deg selv eller dine kjære en uforglemmelig smaksopplevelse, og la blomsterkakene bli midtpunktet på en verdig feiring.

Cristina hjelper dere gjerne med bryllupskaken til den store dagen.

 

Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20