Blomster til 17.mai

Blomster til 17.mai

Feir nasjonaldagen med farger og glede! Kjøp vakre blomster til 17. mai og skap en feststemning som speiler den stolte norske arven.
Blomster symboliserer frihet, natur og fellesskap – det perfekte tillegget til din feiring. Gjør dagen enda mer minneverdig med fargerike buketter som hyller nasjonen. Gled deg selv og andre med flotte blomster. Gratulerer med dagen! 🇳🇴
Nasjonale farger:
Gjør 17. mai ekstra spesiell med buketter og blomsterdekorasjoner i rødt, hvitt og blått – de norske nasjonalfargene.
Roser, Ranunkler og nelliker:
Tradisjonelle blomster som roser, ranunkler og nelliker i nasjonalfargene gir et elegant preg til feiringen. Velg buketter som skiller seg ut med sin blomsterprakt.
Peoner:
Vårens og sommerens skjønnhet. Forvandler enkle buketter til kunstverk. Finnes i flere farger og er dronningen av snittblomster. 
Borddekorasjoner
Borddekorasjoner med blomster i passende størrelse for 17. mai-sammenkomster. Disse kan være perfekte gaver eller en fin måte å pynte festbordet på.
Hengeplanter i nasjonalfargene: Skap en festlig atmosfære ved å henge opp blomsterampeler i rødt, hvitt og blått. Petunia, lobelia og surfinia er gode valg som gir et fargerikt preg.
Nelliker i krukker og bed: Planting av røde og hvite nelliker i hagen, krukker eller blomsterbedet. De blomstrer hele sommeren. Nelliker er også en klassisk blomst assosiert med nasjonaldagen. 
Margeritter:
Med sitt enkle og sjarmerende utseende, er de en av de mest elskede blomstene i hageverdenen. 
De blomstre fra tidlig sommer til høst.
Margeritter er relativt enkle å vedlikeholde. De trives i solrike områder, men de tåler også delvis skygge. God drenering i jorden er viktig for å unngå råte.
Stemorsblomster:
Med sine delikate ansiktslignende kronblader, legger de sjarm til ethvert blomsterbed. Disse hardføre blomstene trives i kjøligere værforhold og er en fargeglad tilføyelse til vårens hagepalett.
Petunia:
Petuniaer er kjent for sine rike farger og trompetformede blomster. Fra dype lilla nyanser til lyse rosa, gir petuniaene en livlig og levende atmosfære. Ideelle for hengekurver, potter eller blomsterbed.
Surfinia:
Surfinia, en variant av petunia, imponerer med sine rikelige blomster. Disse blomstene legger til et ekstra lag av eleganse og bevegelse, spesielt når de plasseres i høyt hengende beholdere eller ampler.
Feire nasjonaldagen med håndverk og friske blomster fra vår nettbutikk. Vi leverer fargerike og unike arrangementer rett til din dør, slik at du kan skape uforglemmelige øyeblikk på 17. mai.
Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20