Berg Begravelsesbyrå

Berg Begravelsesbyrå

 I vårt samarbeid med Berg Begravelsesbyrå ønsker vi i Lavendel blomster å bringe en trøst og skjønnhet til de som sørger.

 

Med delikate kistedekorasjoner, hjerter, buketter og kranser, skaper vi blomsterarrangementer som ikke bare hedrer den avdøde, men også gir en varm støtte til de som er igjen.

Våre erfarne blomsterdesignere forstår viktigheten av å formidle følelser gjennom blomster. Hvert arrangement er nøye sammensatt for å uttrykke medfølelse, kjærlighet og respekt. Fra myke pastellfarger til klassisk hvitt, tilpasser vi hvert blomsterstykke for å matche den unike livshistorien til den avdøde.

Vi tilbyr en enkel og respektfull bestillingsprosess for å lette byrden for våre kunder. Våre blomsterleveranser er punktlige og omsorgsfullt utført, og vi jobber tett med begravelsesbyrået for å sikre sømløs levering.
- Enten du ønsker en tradisjonell krans eller en personlig bukett, kan vårt team tilby ekspertise og veiledning i denne følsomme stunden.
Vi leverer din siste hilsen i hele Trondheim, Malvik, Melhus, Stjørdal, Meråker og Selbu. 
Velkommen innom våre butikker.
Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20