Allergivennlige planter 🪴

Allergivennlige planter 🪴

I våre blomsterbutikker ønsker vi å skape en grønn og frisk opplevelse for alle, inkludert de med allergier. Vårt utvalg av planter er nøye plukket ut for å gi glede uten å utløse allergiske reaksjoner. Kom innom våre fysiske butikker å utforsk vårt sortiment og oppdag naturens skjønnhet uten bekymring for allergier.
Sansevieria (Svigermors tunge):
En hardfør plante som trives i ulike lysforhold. Den er kjent for å rense luften og krever minimalt med stell.
Ildtopp: 
Ildtopper kan generelt være allergivennlige, da de ikke avgir partikler eller støv som kan utløse allergier. 
Orkidéer:
Elegante og luksuriøse, orkidéer er ikke bare vakre, men de avgir også minimale allergener, noe som gjør dem ideelle for allergikere.
Bambus:
Enkel å vedlikeholde og renser luften effektivt. Bamboos er dekorative og allergivennlige alternativer.
Kaktuser:
Perfekte for de med sensitivitet mot pollen. Kaktuser legger til et unikt preg i ethvert hjem og krever minimalt med vann.
Sukkulenter:
Sukkulenter er en flott og populært plantevalg for allergikere fordi de produserer minimalt med pollen. Deres tykke, kjøttfulle blader lagrer vann, og de krever vanligvis lite vedlikehold. Dette gjør dem ideelle for de som ønsker å nyte grønne planter uten å bekymre seg for allergiske reaksjoner. Sukkulenter kommer i ulike former og størrelser, og de kan være et flott tillegg til et allergivennlig hjem eller kontor.
Hortensia:
Disse praktfulle blomstene er ikke bare visuelt imponerende, men de er også allergivennlige, slik at du kan nyte deres fortryllende tilstedeværelse uten bekymring for allergiske reaksjoner.

Velg blant vårt utvalg av allergivennlige planter og gi hjemmet ditt en frisk og innbydende atmosfære. Hos oss kan alle glede seg over skjønnheten i naturen uten å bekymre seg for allergiske reaksjoner. 
Velkommen innom våre fysiske butikker! 
Tilbake til inspirasjon

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20