Allergivennlige blomster

Allergivennlige blomster

Disse blomstene er spesielt utvalgt for å minimere allergener, og de er et ideelt valg for de som elsker blomster, men som vanligvis unngår dem på grunn av allergier. Fra elegante liljer til fargerike roser, våre allergivennlige snittblomster gir deg muligheten til å bringe naturens skjønnhet inn i hjemmet ditt uten å gå på kompromiss med å lage det koselig hjemme

For de som ønsker å unngå allergiske reaksjoner, er det lurt å velge blomster med lavt polleninnhold, det er da mindre sannsynlighet for å utløse allergier. Her er noen forslag til allergivennlige snittblomster

Roser: Roser har generelt lavt polleninnhold og er kjent for å være allergivennlige. De er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og varianter

 

Nellik: Nellik er en av de mest holdbare snittblomstene,  og er et godt allergivennlig valg

Orkideer: Orkideer har minimalt med pollen, og de regnes som et trygt og elegant valg for de med allergier.

Gerbera/Germini: Disse fargerike blomstene har lavt polleninnhold og legger til liv og glede i ethvert rom.

Lisianthus: En elegant og vakker blomst, med minimalt polleninnhold.

Iris: Iriser er kjent for å være allergivennlige og har en unik og vakker form som gir variasjon til buketter.

Peoner: Peoner har en herlig duft, men de har generelt sett lavt polleninnhold og er derfor et godt valg for allergikere.

Løvemunn: Med sin unike form og varierte farger er Løvemunn et flott tillegg til buketter, og de har et lavt polleninnhold.

Hortensia: Hortensiaer er et flott alternativ for de som er bekymret for allergier, og de legger til en delikat skjønnhet til enhver anledning.

Husk at individuelle allergireaksjoner kan variere, så det er alltid lurt å forsiktig teste ut nye blomster hvis du er usikker på reaksjoner.

Tilbake til inspirasjon

Våre anbefalinger

Lavendel blomster

Besøk våre sjarmerende butikker på City Lade og Ranheim for en personlig blomsteropplevelse, eller utforsk vårt håndplukkede sortiment på nett. Hos oss blomstrer lidenskapen for ferske buketter og personlig service året rundt.

City Lade: 48 90 00 40
Ranheim: 95 55 44 20